YRITYS
Speed-Tarrat Oy, 100% Suomalainen yritys, Y-tunnus 0992394-4 Puh. 09-773 6312 (normaali matka- tai lankapuhelinmaksu), sähköpostiosoite: info@speedtarrat.fi Copyright © Speed-Tarrat Oy. All rights reserved - kaikki oikeudet pidätetään. Emme käytä cookieita tai ym. evästeitä, tai syö muutenkaan muiden eväitä.
Speed-Tarrat Oy Puh. 09-773 6312
Tervetuloa Speed-Tarrat Oy:n sivustolle! Speed-Tarrat Oy on vuonna 1994 perustettu tarroihin, käyntikortteihin, kirjekuoriin ja flyereihin erikoistunut paino.Tuotteemme: Käyntikortit Tarrat paperisina tai säänkestävinä, laminoituina muovitarroina. Kirjekuoret painettuna omilla tiedoilla/logolla. Flyerit / pienet esitteet. Kirjelomakkeet painettuna omilla tiedoilla. ID-kortit laminoituna ja kaulanauhalla varustettuna.

Rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä: Speed-Tarrat Oy Y-tunnus 0992394-4 Rekisterin nimi: Asiakasrekisteri Speed-Tarrat Oy Asiakasrekisterin käyttötarkoitus: - tilausten hoitaminen. - tilausten maksu ja laskutus. - kirjanpito. - yhteydenpito asiakkaisiin, nykyisiin, entisiin ja potentiaalisiin asiakkaisiin, markkinointi. Rekisteröityihin asiakkaisiin liittyvät tiedot: - henkilöiltä nimet, sekä yrityksiltä nimi ja mahdollisesti yhteisötunnus. - yhteystiedot. - tilaukset. Säännönmukaiset tietolähteet: Säännönmukaisia tietolähteitä ovat itserekisteröidyt- sekä erilaiset hakemistot, rekisterit ja julkiset tietolähteet, kuten väestötietojärjestelmä, luottotietorekisterit, internet, kaupparekisteri, yritysrekisteri, ja muut julkiset rekisterit. Asiakasrekisterin tietoja voidaan myös hankkia ja ajantasaistaa niitä tarjoavilta yrityksiltä ja viranomaisilta. Asiakasrekisteritietojen luovuttaminen: Asiakasrekisteritietoja ei luovuteta tai myydä kenellekään, eikä mihinkään tarkoitukseen. Rekisteritietojen suojaamisen periaatteet: Asiakastietoja ei luovuteta yrityksen ulkopuolisille. Tietojärjestelmään tallennetut tiedot on suojattu käyttäjätunnuksella tai salasanalla. Asiakasrekisteriin liittyvät järjestelmät säilytetään lukituissa tiloissa. Tietoliikenneyhteys tietojärjestelmään on salattu. Tarkastus- ja korjausoikeus: Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa, mitä tietoja hänestä tallennettu rekisteriin. Tarkastuspyyntö tulee lähettää yritykselle ja sen tulee olla kirjallinen ja allekirjoitettu. Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisten tai vanhentuneiden tietojen poistamista tai korjaamista. Päiväys 07.12.2019